De enige zekerheid is verandering… !
Met een duidelijk doel voor ogen is Babbel na meer dan 20 jaar geworden wat het nu is: een sterk team dat ervaring en jong enthousiasme combineert, dat vertrouwen heeft in zijn eigen handelen en dat openstaat voor vernieuwing en evolutie. Dit gebeurt vanuit een no-nonsense benadering en een persoonlijke aanpak van elke cliënt en zijn omgeving wat resulteert in een goede verstandhouding met de cliënt waaruit hij kan groeien en herstellen.
Stijn Vandenabeele en zijn vrouw Reinhilde De Backere startten de praktijk 23 jaar geleden. Om de praktische regeling werkbaar te houden en toe te spitsen op de specialisatie binnen de logopedie is de praktijk ondertussen gegroeid tot een team van 8 logopedisten elk met hun eigen interesse en manier van werken.
Wij behandelen allen kinderen met een vertraagde taal- en spraakontwikkeling, moeilijk lerende kinderen en kinderen met leerstoornissen. Daarenboven hebben wij onze eigen specialisaties.
Stijn Vandenabeele behandelt ook kinderen en volwassenen met stemstoornissen. Hij begeleidt daarnaast volwassenen met neurologische taal- en spraakstoornissen.
Daarnaast geeft hij ook trainingen voor professionele sprekers en collega-logopedisten.
Reinhilde De Backere ziet de jongste kinderen van de praktijk met de meest uitgesproken taal- en spraakachterstand.
Zij heeft zich verder gespecialiseerd in het behandelen van hoogsensitieve kinderen door het volgen van verschillende workshops en opleidingen.
Evy Van Mulem heeft veel ervaring in het behandelen van volwassenen met neurologische taal- en spraakstoornissen. Zij werkt deeltijds in het Belgisch Zeeinsituut voor Orthopedie en deeltijds bij Babbel.
Je vindt ook elke weekdag Stefanie Deman bij Babbel. Zij volgt geregeld bijscholing rond leerstoornissen. Zij verbeterde op die manier haar behandelmethodes voor kinderen met hardnekkige rekenproblemen.
Delphine Roelens is master in de logopedie. Zij volgde de opleiding omtrent myofunctionele stoornissen in Diepenbeek. Daarmee is zij gespecialiseerd in de behandeling van afwijkende mondgewoonten in het kader van orthodontische behandelingen.
Soraya Deseyn werkt voltijds bij Babbel. Vanuit haar onderzoekswerk voor de opleiding logopedie en audiologie aan de hogeschool Vives heeft zij een bijzondere affiniteit met de zorg voor kansarme kinderen.
Maxime Meulebrouck is eveneens voltijds aan de slag bij Babbel. Zij is eveneens leerkracht lager onderwijs wat zorgt voor een interessante schakel voor de behandeling van kinderen met leerstoornissen.
Rani Deknock is onze jongste telg. Met haar gedrevenheid en leergierigheid is zij een fris karakter binnen onze werking.
Copyright 2019 Stijn Vandenabeele Logopedieprakijk Babbel, Alle rechten voorbehouden